Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle social media winacties (hierna: “Winactie”) van Albert Heijn, Etos en Gall & Gall Sprengenpark. Als je deelneemt aan een Winactie ga je akkoord met deze voorwaarden.

 

Winactie

 1. De Winactie wordt georganisteerd door Sprengenpark Supermarkt B.V., gevestigd aan de Schapendoesweg 2 te Apeldoorn. Deze Winactie is op geen enkele manier gelieerd aan Facebook, Instagram, Ahold Delhaize N.V. en/of Albert Heijn B.V..
 2. De deelnemer moet voldoen aan de beschreven voorwaarden in de post om kans te maken op de prijs. Dit verschilt per Winactie.
 3. De Winactie wordt altijd geplaatst op facebook.com/ahsprengenpark en/of facebook.com/etossprengenpark en/of instagram.com/ahsprengenpark.

Prijzen

 1. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor contanten of andere prijzen, dan wel andere diensten/producten van Sprengenpark Supermarkt B.V.
 2. Bij weigering of andere reden van niet-uitreiking vervalt het recht op de prijs.
 3. Winnaars van de Winactie worden geselecteerd via een willekeurig trekkingsmechanisme.
 4. Indien de deelnemer gekozen is tot winnaar geeft deze toestemming aan Sprengenpark Supermarkt B.V. voor het gebruik van zijn/haar naam in toekomstige uitingen in relatie tot de Winactie.

Wie kan er deelnemen

 1. Iedereen die woonachtig is in de omgeving Apeldoorn (Gemeente Apeldoorn + omringende gemeenten) en 18 jaar of ouder is kan deelnemen aan de Winactie.
 2. Om kans te maken op de prijzen moet je in het bezit zijn van een Facebook en/of Instagram account.
 3. Het personeel van Sprengenpark Supermarkt B.V., Etos Sprengenpark B.V. en Gall & Gall Sprengenpark B.V. is uitgesloten van deelname.
 4. Deelnemers die naar het redelijk oordeel van Sprengenpark Supermarkt B.V. misbruik maken van de Winactie kunnen worden uitgesloten van deelname.

Kennisgeving van de uitslag

 1. De winnaars van de Winactie worden bekend gemaakt op facebook.com/ahsprengenpark en/of facebook.com/etossprengenpark en/of instagram.com/ahsprengenpark.
 2. Over de uitslag van de Winactie kan niet worden gecorrespondeerd.

Algemene bepalingen en aansprakelijkheid

 1. Sprengenpark Supermarkt B.V., Facebook, Instagram en/of ingeschakelde derden aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit deelname aan de Winactie.
 2. Sprengenpark Supermarkt B.V. behoudt zich het recht om deze voorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de Winactie vervroegd te beëindigen. Bekijk de voorwaarden dus regelmatig. Bij wijziging of beëindiging kan er door de deelnemer geen aanspraak op enige (schade)vergoeding worden gemaakt.
 3. Sprengenpark Supermarkt B.V. is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.
 4. In alle gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal er een besluit genomen worden door het Management van Sprengenpark Supermarkt B.V.
 5. Sprengenpark Supermarkt B.V. gaat zorgvuldig met persoonsgegevens om, conform de algemene verordening gegevensbescherming.

Vragen

 1. Heeft u een vraag, opmerking of klacht naar aanleiding van deze Winactie, neem dan contact op met Albert Heijn Sprengenpark via telefoonnummer 055-3574310.